» Aktiviteiten » PancratiusCantorij
PancratiusCantorij PancratiusCantorij

Zin in lekker zingen!
Zingen is emotie en geeft een kick
We zijn er trots op dat we al vele jaren kunnen genieten van de muzikale klanken van de cantorij. Meerdere keren per jaar verleent de PancratiusCantorij haar medewerking aan diensten in Diever en Dwingeloo. Het repertoire bestaat uit een breed scala van liturgische muziek: van gregoriaans tot hedendaags, één- en meerstemmig.
Om mee te kunnen zingen is een goed gehoor en  een gemiddeld stemgeluid voldoende. Het kunnen lezen van bladmuziek is geen must.
De repetities zijn op maandag van 19.30 uur tot 21.00 uur in de kerk in Diever, waar het zo heerlijk zingt.
Kom gewoon eens luisteren of zing een keer mee, hartstikke leuk.
Wilt u meer informatie over de PancratiusCantorij, stuur dan een mailtje naar:
t.a.v. Jeannet ten Hoor.

* Foto's picknick 2019