» Organisatie » Nieuws kerkenraad
Nieuw van de kerkenraad Nieuw van de kerkenraad

Janni Doeven stopt als pastoraal werker
De kerkenraden van de gemeenten Diever en Dwingeloo delen mede dat mevrouw Janni Doeven per 1 juli 2019 is gestopt met haar werkzaamheden als pastoraal werker. Hieronder haar motivatie.

Drie is teveel
Misschien hebt u het al gehoord; ik ga na negen maanden stoppen met mijn werk in Diever en Dwingeloo. Drie gemeentes is teveel, althans voor mij is dat het geval. Natuurlijk vind ik dat jammer, al geeft het mij ook rust om te weten dat ik nu mijn aandacht en energie over minder hoef te verdelen. Met enige regelmaat zal ik nog wel voorgaan in Diever of Dwingeloo en voor uitvaarten kan er een beroep op mij worden gedaan. Ik wil de mensen die ik bezocht of anderszins ontmoet heb, bedanken voor hun vertrouwen in mij. Het is bijzonder om te mogen delen in de verhalen van mensen. Er gebeurt veel in een mensenleven en er gaat heel wat om in mensen. Bedankt ook dat ik hiervan deelgenoot mocht zijn. Voor Diever en Dwingeloo hoop ik dat alle goede dingen die in gang zijn gezet in de nabije toekomst meer en meer hun beslag gaan krijgen. Beide gemeentes wens ik alle goeds toe.

Janni Doeven

* Foto's picknick 2019