» Kerkdiensten » Kerk op zondag
Kerk op zondag

Interieur kerk, foto Jan Bijman
Kerk op zondag
In verband met de samenwerking met de Hervormde gemeente van Dwingeloo is er om de andere zondag om 10.00 uur dienst in de Pancratiuskerk in Diever of in de Nicolaaskerk in Dwingeloo.
Op de pagina 'overzicht kerkdiensten' staat waar en wanneer de dienst wordt gehouden. Naast de erediensten zijn er af en toe diensten met een bijzonder karakter.

Nieuwe liedboek
Sinds 1 december 2013 wordt er in de diensten gezongen uit het nieuwe liedboek dat medio 2013 verschenen is. De term nieuw is enigszins misleidend, omdat alle psalmen en een groot aantal gezangen uit voorgaande liedboeken ook in dit boek te vinden zijn en zeker in de diensten gezongen blijven.

Bloemendienst
Vanuit het midden van de gemeente wordt wekelijks als blijk van meeleven en bemoediging een bloemengroet gebracht bij gemeenteleden.

Kindernevendienst en kinderopvang
We hebben op dit moment niet voldoende kinderen om iedere zondag kindernevendienst te organiseren. Op de feestdagen en in de zomervakantie is er wel kindernevendienst. Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar is er kindernevendienst op:
21 april (Pasen), 9 juni (Pinksteren), in de zomervakantie als er dienst is in Diever namelijk 21 juli, 4 augustus en 18 augustus, op 3 november (Gedachtenisdienst) en op 25 december (1ste Kerstdag).

Als er geen kindernevendienst is, en er zijn wel kinderen, dan liggen er bij de koster kleurplaten en kleurpotloden klaar om te kleuren.
Wit u meer informatie over de kindernevendienst, stuur dan een berichtje naar , t.a.v. Immy Zuidema.

Kerklezing: 'Kerk voor het dorp'
datum en tijdstip 12-12-2019 om 19.30 uur