PKN
  » Kerkdiensten » Kerk op zondag 
Hervormde Gemeente Diever / Pancratiuskerk
Kerk op zondag

Interieur kerk, foto Jan Bijman
Kerk op zondag
Vooralsnog zullen we op zondag om 10.00 uur om de week in Diever in de Pancratiuskerk en in Dwingeloo in de Nicolaaskerk als gemeente bij elkaar komen. Daarnaast zullen we bij bijzondere diensten nog een enkele keer afzonderlijk in de plaatselijke kerk bijeenkomen.
 
Nieuwe liedboek
Sinds 1 december 2013 wordt er in de diensten gezongen uit het nieuwe liedboek dat medio 2013 verschenen is. De term nieuw is enigszins misleidend, omdat alle psalmen en een groot aantal gezangen uit voorgaande liedboeken ook in dit boek te vinden zijn en zeker in de diensten gezongen blijven.

Bloemendienst
Vanuit het midden van de gemeente wordt elke zondag als blijk van medeleven  en bemoediging een bloemengroet gebracht bij gemeenteleden. Een aantal keren per jaar komen de dames van de bloemendienst bij elkaar om te overleggen wie de bloemen zullen ontvangen.
U kunt altijd een gemeentelid onder de aandacht van de bloemendienst brengen. De dames doen hun best, maar in de praktijk blijft het lastig de  hele gemeente te overzien. U kunt een naam doorgeven via: info@hervormddiever.nl


Kindernevendienst in Diever
Er is op dit moment helaas geen vaste kindernevendienst in Diever. Maar de kinderen blijven altijd welkom. Als er kinderen in de kerk zijn dan liggen er bij de koster kleurplaten en kleurpotloden om te kleuren, zodat de kinderen lekker bezig kunnen zijn. We denken er over na of we nog iets anders kunnen organiseren.

Zijn er ouders die belangstelling hebben of mee willen werken, dan kunnen ze contact opnemen met de ouderlingen ouderlingen@hervormddiever.nl

 
terug
 
 
 
 

Stiltewandeling
datum en tijdstip 01-06-2022 om 19:00
meer details

Meditatie-bijeenkomst
datum en tijdstip 08-06-2022 om 19:30 uur
meer details

 
Actueel....
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.