» Aktiviteiten » Gespreksgroepen
Gespreksgroepen Gespreksgroepen
Op dit moment houdt een gespreksgroep zich bezig met het boek ‘God is niet te vangen’ van Jan Offringa o.l.v. Janni Doeven.  Korte strekking van het boek: Een aantal kerkgangers uit Kesteren en omgeving bespreekt in dit boek hun geloof met hun voorganger. In onorthodoxe gesprekken laten zij zien wat ze op geloofsgebied hebben losgelaten en wat daarvoor terugkwam. Het resultaat is een reeks verhalen die een goed beeld geeft van wat er leeft aan geloof en ongeloof in een moderne geloofsgemeenschap. De hoofdstukken gaan over God, Jezus, Geest, Bijbel, kerk, levenskunst, verstand, vrije wil, kruis, toekomst, wonderen, jeugd, islam en verandering. Mocht je mee willen doen, dan kun je je opgeven via , Data: dinsdag 8 januari, 12 februari, 12 maart en 9 april.

* samenwerking

* kerkblad