» Aktiviteiten » Gespreksgroepen
Gespreksgroepen Gespreksgroepen

Op dit moment is er geen gespreksgroep actief.

Begin dit jaar heeft een gespreksgroep het boek ‘God is niet te vangen’ van Jan Offringa, o.l.v. Janni Doeven besproken. Korte strekking van het boek:

Een aantal kerkgangers uit Kesteren en omgeving bespreekt in dit boek hun geloof met hun voorganger. In onorthodoxe gesprekken laten zij zien wat ze op geloofsgebied hebben losgelaten en wat daarvoor terugkwam. Het resultaat is een reeks verhalen die een goed beeld geeft van wat er leeft aan geloof en ongeloof in een moderne geloofsgemeenschap. De hoofdstukken gaan over God, Jezus, Geest, Bijbel, kerk, levenskunst, verstand, vrije wil, kruis, toekomst, wonderen, jeugd, islam en verandering.

Zodra we weer met een nieuwe gespreksgroep van start gaan laten we dat o.a. via deze site weten.

Bezinningsdag Nijkleaster
datum en tijdstip 05-10-2019 om 9.30 uur