di 18 februari 2020

Gemeenteavond

Nicolaaskerk Dwingeloo

Gemeenteavond

De kerkenraden van hervormd Dwingeloo en Diever nodigen alle gemeenteleden uit voor de gemeenteavond op dinsdag 18 februari om 19.30 uur in de Nicolaaskerk.

U kunt kennismaken met Jenneke Span, die ons adviseert en begeleidt in het proces van samenwerking en het beroepingsproces. Voor ds. Tia Braam is het de eerste keer dat ze een gemeenteavond bij woont, en zij zal zich ook voorstellen.

Er wordt voorlichting gegeven over het proces van samenwerking en de procedure van de beroepingscommissie. Na de pauze is er gelegenheid om in kleine groepjes verder te praten n.a.v. een aantal vragen. Na de afsluiting kunnen we nog even samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje,.
Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Er gebeurt ontzettend veel in onze gemeenten en uw mening is daarin belangrijk.

De kerkenraden van de hervormde gemeenten Diever en Dwingeloo

Filmavond