PKN
  » Aktiviteiten » Agenda 
Hervormde Gemeente Diever / Pancratiuskerk

zo 1 december 2019

Zondagsschool voor alle kinderen

Locatie: 
 Koetshuis Dwingeloo
Tijdstip: 
 10.00

Zondagsschool op 1, 8 en 15 december voor alle kinderen
1 december – 20 december

In de aanloop naar kerstmis is er weer zondagsschool voor de kinderen in de basisschoolleeftijd uit Dwingeloo en Diever en omgeving. Samen werken we toe naar de bijzondere periode van kerst. We sluiten de zondagsschool af tijdens het kerstfeest in de schaapskooi Achter het Zaand nabij Lhee op 20 december met een hoofdrol voor de zondagsschoolkinderen.

We verwachten de kinderen op zondag 1, 8 en 15 december om 10.00 uur in het Koetshuis (Brink 28) tegenover de Sint Nicolaaskerk in Dwingeloo. In deze Adventstijd nemen we de kinderen mee in het kerstverhaal. Want waarom vieren we eigenlijk kerst? Voor het lekkere eten, voor het gezellige samenzijn met familie, misschien wel voor de cadeautjes? Of omdat er een heel bijzonder kindje is geboren … We luisteren naar de verhalen, gaan knutselen en zingen. Ook oefenen we voor het kerstfeest in de schaapskooi op 20 december om 17.00 uur in de schaapskooi. Tijdens de dienst op 8 december in Dwingeloo komen de kinderen nog even in de kerk (Sint Nicolaaskerk).

Aanmelden mag, maar hoeft niet. We hopen weer veel kinderen te mogen verwelkomen!


Dorien Benning-de Wal, Karlien Koops-Luitjes, Bertina Bruins-de Wit

terug
 


 
 
 

Gemeenteavond
datum en tijdstip 18-02-2020 om 19.30 uur
meer details

Filmavond
datum en tijdstip 04-03-2020 om 19.30 uur
meer details

 
Informatie, actueel...

* Nieuws kerkenraad

* Samenwerking
   Diever - Dwingeloo

* Gespreksgroep

* PancratiusCantorij

* Kerkblad

* Links

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.