do 9 mei 2019

Pancratiuskerk Diever
 19.30 uur  - 20.15 uur

Stiltemeditatie

Donderdagavond 9 mei is er een stiltemeditatie in de Pancratiuskerk te Diever. Dit is een gezamenlijke activiteit van de Hervormde Gemeentes Diever en Dwingeloo. We zitten die avond in het koor van de kerk. We beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend bij het voorjaar en het tijdstip van de dag. Na afloop is het mogelijk een kopje koffie of thee te blijven drinken. Iedereen die behoefte heeft aan stilte - of gewoon stil aanwezig zijn in een kerk die van zichzelf al bijdraagt aan stil worden - is van harte welkom! Aanmelden hoeft niet. Janni Doeven leidt deze avond.
De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u.

Van harte welkom!

Bezinningsdag Nijkleaster