» Aktiviteiten » Programma Vorming en Toerusting
Programma werkgroep Vorming en Toerusting 2019 / 2020 Programma werkgroep Vorming en Toerusting 2019 / 2020
De werkgroep Vorming en Toerusting van de hervormde kerken Diever en Dwingeloo organiseren de volgende activiteiten:

Gespreksgroep:
De werkgroep organiseert vanaf donderdag 9 januari 2020 een gespreksgroep over het boek “Leegte achter de dingen” van Claartje Kruijff.
Klaartje Kruijff (1971 was organisatiepsycholoog in de Londense City, en is nu predikant in de vrijzinnige oecumenische Domicuskerk te Amsterdam. Zij was in 2017 theoloog des Vaderlands. Claartje laat de lezer via verhalen ervaren wat delen kan betekenen en neemt de lezer mee om na te denken over wat je nu echt belangrijk vindt in je leven. Hoe past jouw leven in het grote geheel en hoe ga je om met tegenslag en verdriet zijn vragen die o.a. aan de orde komen. Graag willen wij in een groep van maximaal 15 personen dit boek bespreken. Opgave is daarom gewenst voor 15 december bij ImmyZuidema:
immy.zuidema@home.nl of 0521590089
De avonden zijn gepland op donderdagavond 9 januari, 13 februari, 12 maart en 16 april 19.30 – 21.30 uur in Diever, locatie wordt nog bekend gemaakt. Het boek dient men zelf aan te schaffen. (Paperback € 12,99)
We hopen op een goede opkomst bij alle activiteiten. Als u belangstelling hebt, noteer dan de data in uw agenda en u kunt zich alvast opgeven voor de gespreksgroep.

De werkgroep vorming en toerusting:
Tia Braam, Jacomijn Coumou, Bien van Noord, Greet Oosterveld en Immy Zuidema.

* Coronanieuws