zo 23 juni 2019

Picknick (na de dienst)

Diever

Picknick zondag 23 juni (na de dienst)
Na de dienst kan ieder meedoen aan de picknick. Bij mooi weer gaan we naar de Witte Bergen (langs de Bosweg richting Wateren), bij slecht weer blijven we in de kerk. We hopen dus op mooi weer! In een prachtige omgeving kunnen we dan ongedwongen bijpraten met elkaar. Voor koffie en thee + kopjes en wat lekkers erbij, wordt gezorgd. Verder is het de bedoeling dat ieder iets meeneemt als lunchgerecht, bv. salade, quiche, belegde broodjes, hartige taart en iets te drinken daarbij. Ook is het belangrijk zelf mee te nemen wat nodig is om van en mee te eten en te drinken en op te zitten.
We vragen u zich op te geven bij Jeannet ten Hoor of Annie Mulder en daarbij aan te geven / te overleggen welk gerecht u gaat maken.

Stiltemeditatie
datum en tijdstip 31-10-2019 om 19.30 uur