PKN
  » Organisatie » Nieuws kerkenraad 
Hervormde Gemeente Diever / Pancratiuskerk
Nieuws van de kerkenraden Diever en Dwingeloo Nieuws van de kerkenraden Diever en Dwingeloo
 
Lieke Versluis, de nieuwe kerkelijk werker voor de hervormde gemeenten Diever en Dwingeloo
Met enthousiasme hebben de kerkenraden van Diever en Dwingeloo besloten Lieke Versluis aan te stellen als Kerkelijk Werker. Zij gaat invulling geven aan een project van wekelijks 8 uur, gedurende de periode van 4 jaar. Lieke is 62 jaar, en is voor twee dagen werkzaam als kerkelijk werker in Balk.
Per 1 februari zal zij in onze gemeenten beginnen en ondersteunt hier dan het diaconale en pastorale werk. Vrij snel na haar start zal zij worden bevestigd in het ambt van ouderling-kerkelijk werker. Het mailadres waaronder u Lieke kunt bereiken is: kerkelijkwerker@hervormddiever.nl


Lieke Versluis stelt zich voor.....

                                                                         - - - - - - - - - -

Collecten via Givt
 Via de Givt-app kunt u meedoen aan de collecte. Deze is zichtbaar op de site van 'kerkdienstgemist'. U kunt de app ook downloaden op uw I-phone, vervolgens eenmalig registreren en je kunt mee doen aan de collecte, zowel voor Hervormde gemeente Diever als Dwingeloo. (Vanwege een technische onvolkomendheid geeft de app de melding dat de gift bestemd is voor de Hervormde gemeente Dwingeloo, maar dat is niet juist. De ontvangen collectes zijn bedoeld voor beide kerken.)
Ook kun je vanuit de Givt-app al zo’n 150 goede doelen steunen. Als gever blijf je voor de ontvangende
  anoniem.
 
 
terug
 
 
 
 

en verder....
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.