do 10 december 2020

Meditatie avond

Dwingeloo
 19.30 uur

Donderdag 10 december is er een meditatiebijeenkomst in de Nicolaaskerk te Dwingeloo. Uitgaande van de coronaregels zitten we op gepaste afstand van elkaar. Dit is ook de reden dat er maximaal plaats is voor 10 personen.
We beginnen met stil worden, en ervaren wat stilte kan betekenen vanuit de drukte van de dag. De stiltes worden afgewisseld met en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend bij de tijd van het jaar en het tijdstip van de dag. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooie kerk – is van harte welkom!  Het duurt tot ongeveer een uur. De aanvangstijd is 19.30 uur.
Aanmelden is verplicht in verband met de ruimte. Dit kan bij Jacomijn Coumou, tel 0521-593919 of bij Greet Oosterveld 0521 551285.

Actueel....

* Kerkdienst online