vr 20 december 2019

Kinderkerstfeest

Schaapskooi Dwingeloo

Kinderkerstfeest in de schaapkooi op 20 december

Vrijdagmiddag 20 december om 17.00 uur is het kinderkerstfeest in de schaapskooi van Dwingeloo op het Noordenveld. Herder Johan Coelingh treft weer alle voorbereidingen om ons een plaats in de kooi te geven op de strobalen naast de schapen. Dorien Benning en Karlien Koops hebben samen met de zondagsschoolkinderen het kerstspel voorbereid en kerstliederen geoefend. Rianne Janssen begeleidt de samenzang met accordeon. Lidie Bolhuis brengt een mooi kerstverhaal. Het jeugdorkest van UDI doet mee. Om 16.30 uur vertrekken de huifkarren van Manege Smit vanaf de parkeerplaats aan de Oude Hoogeveensedijk. De huifkarren brengen u en jou naar de schaapskooi. Wie wil lopen, kan dat het beste doen vanaf de parkeerplaats bij het familiepad Achter ’t Zaand. Vanaf daar is de kooi lopend goed bereikbaar. We hopen op een bijzonder en sfeervol feest. Kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom!

Kinderkerstfeest
datum en tijdstip 20-12-2019 om 17.00