PKN
  » Aktiviteiten » Gespreksgroepen 
Hervormde Gemeente Diever / Pancratiuskerk
Gespreksgroepen Gespreksgroepen

De werkgroep Vorming en Toerusting organiseert vanaf donderdag 9 januari 2020 een gespreksgroep over het boek “Leegte achter de dingen” van Claartje Kruijff.
Klaartje Kruijff (1971) was organisatiepsycholoog in de Londense City, en is nu predikant in de vrijzinnige oecumenische Domicuskerk te Amsterdam. Zij was in 2017 theoloog des Vaderlands. Claartje laat de lezer via verhalen ervaren wat delen kan betekenen en neemt de lezer mee om na te denken over wat je nu echt belangrijk vindt in je leven. Hoe past jouw leven in het grote geheel en hoe ga je om met tegenslag en verdriet zijn vragen die o.a. aan de orde komen. Graag willen wij in een groep van maximaal 15 personen dit boek bespreken. Opgave is daarom gewenst voor 15 december bij ImmyZuidema: immy.zuidema@home.nl of 0521590089
De avonden zijn gepland op donderdagavond 9 januari, 13 februari, 12 maart en 16 april 19.30 – 21.30 uur in Diever, locatie wordt nog bekend gemaakt. Het boek dient men zelf aan te schaffen. (Paperback € 12,99) 
terug
 
 
 
 

Actueel....
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.