do 12 december 2019

Nicolaaskerk Dwingeloo
Prijs:
 € 5,00

Deze lezingen vinden plaats in de kerk, maar staan open voor alle belangstellenden. De onderwerpen, maatschappelijke of wetenschappelijke vragen of ook levensvragen, zullen iedereen aanspreken, of je nu wel of niet gelovig bent, wel of geen kerkganger. De lezing van dit jaar wordt verzorgd door dr. Marco de Vos, deputy director van ASTRON en voorganger bij de Baptistengemeente te Emmen. Het onderwerp is de verhouding van wetenschap en geloof. Nadere informatie daarover vindt u in november in de kerkbladen van Dwingeloo en Diever. De werkgroep “Vorming en Toerusting” nodigt u graag uit:
donderdag 12 december, 19.30 uur, Nicolaaskerk Dwingeloo.

Bijdrage in de onkosten: 5 euro (incl. koffie). Aanmelden niet nodig.

Kinderkerstfeest
datum en tijdstip 20-12-2019 om 17.00