do 31 oktober 2019

Stiltemeditatie

Nicolaaskerk Dwingeloo
 19.30 uur  - 20.15 uur

De werkgroep Vorming en Toerusting organiseert op:
Donderdag 31 oktober
een stiltemeditatie in de Nicolaaskerk te Dwingeloo. We beginnen met stil worden, en ervaren wat stilte kan betekenen vanuit de drukte van de dag. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend bij de herfst en het tijdstip van de dag. Na afloop is het mogelijk een kopje koffie of thee te blijven drinken. Iedereen die behoefte heeft aan stilte - of gewoon stil aanwezig wil zijn in een mooie kerk - is van harte wekom! Aanmelden hoeft niet. De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 uur. Van harte welkom.

Stiltemeditatie
datum en tijdstip 31-10-2019 om 19.30 uur