Kerk op zondag Interieur: koor en kansel (klik voor vergroting)

Elke zondag om 10.00 uur komt de gemeente in de Pancratiuskerk samen voor de eredienst. Naast de ‘gewone’ diensten zijn er diensten met een bijzonder karakter, zoals een morgengebed met de PancratiusCantorij.

Vanuit dit midden van de gemeente wordt wekelijks als blijk van meeleven en bemoediging een bloemengroet gebracht bij gemeenteleden.

zie ook: Kerkdiensten

Kindernevendienst en kinderopvang

Iedere eerste zondag van de maand en tijdens de zomervakantie vanaf 15 juli t/m 12 augustus elke zondag, is er tijdens de kerkdiensten op zondagmorgen om 10 uur kinderoppas en tegelijkertijd kindernevendienst voor kinderen t/m 12 jaar. Dit wordt in de consistorie van de kerk verzorgd.

Data kindernevendienst en oppas 2012: 8 april, 29 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 15 juli t/m 12 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december, 25 december.

Alle kinderen zijn van harte welkom.

Inlichtingen: ouderlingen@hervormddiever.nl